top of page
  • krtkovanie

Vysokotlakové čistenie kanalizácie

Aktualizováno: 11. 1. 2019

Vysokotlakové čistenie kanalizácie - krtkovanie bratislava patrí v súčasnej dobe k najmodernejším metódam čistenia kanalizácie a odpadov. Pre vysokotlakové čistenie väčších priemerov používame najmodernejšiu tlakovú technológiu, ktorá spĺňa všetky nároky na profesionálne nasadenie.

Vysokotlakové čistenie kanalizácie
Vysokotlakové čistenie kanalizácie

Vysokotlakové čistenie kanalizácie patrí v súčasnej dobe k najmodernejším metódam čistenia kanalizácie a odpadov. Pre vysokotlakové čistenie väčších priemerov používame najmodernejšiu tlakovú technológiu, ktorá spĺňa všetky nároky na profesionálne nasadenie.


Disponujeme mechanickými aj strojovými prostriedkami, vďaka ktorým rýchlo vyriešime nepríjemnú situáciu, ktoré môžu nepriechodné kanalizačné rúry spôsobiť. Pomôžeme vám pri čistení odpadov, potrubia, vpustí, dažďových kanalizácií, dvorných vpustí a všetky ďalšie kanalizácie. Nie je pre nás prekážkou ani čistenie kanalizačných potrubí veľkých priemerov od priemeru DN 200 mm do DN 1000 mm. Navyše môžeme na zariadenie nasadiť rôzne trysky a hlavice na frézovanie usadenín a koreňov z kanalizácie, pričom riziko poškodenia potrubia je minimálne.


Prečistené kanalizačné potrubie
Prečistené kanalizačné potrubie

Vysokotlakové čistenie kanalizácie realizujeme špeciálnym vozidlom s maximálnym výkonom, ktorý zaistí dokonalé vyčistenie upchatej kanalizácie. Vodu čerpáme výkonným čerpadlom hadicou do trysky a jej tlakový prúd účinne čistí upchatú kanalizáciu. Hadicu so špeciálnou tryskou spustíme do kanalizácie a hlavica sa sama posúva dopredu a všetky nečistoty vytláča za seba. Po uvoľnení nečistôt sa potrubie prepláchne a nečistoty už netvoria prekážku. Čistiacu silu vieme regulovať. Zariadenie je tak vhodné aj pre čistenie starých kanalizácií a potrubí a kanalizácií v zlom technickom stave.


Ďalšou výhodou nášho vozidla je schopnosť prefiltrovať odsatú vodu z kanalizácie a následne ju použiť na ďalšie čistenie, skracuje sa tým celkový čas čistenia. Možnosť vyčistiť kanalizáciu bez vstupu do domu cez vonkajšiu šachtu.

42 zobrazení0 komentářů
bottom of page